photo-1563647081373-c17aa84c65d4.jpeg

Aanbod 1, individueel:

Leiden van binnenuit

Het traject bestaat uit drie delen:

Een begeleidingsdag waarbij we inzicht gaan verwerven in jouw thema’s op basis van je levensverhaal tot nu toe. Ik reik je verschillende tools aan die naar boven halen in welke situaties je leeft in kracht, macht of onmacht. Deze dag brengen we door op een locatie waar we in alle rust en stilte kunnen werken. Dit verhoogt de betrokkenheid en de focus van cliënt en begeleider t.b.v. het proces van de cliënt. Je bent er als cliënt een dag volledig uit. Er wordt gezorgd voor lunch en diner. Na deze lange en intensieve dag is voorzien in een overnachting in een B&B in de buurt van de stiltelocatie. 

In een periode van anderhalf jaar bouwen we op welgezette tijdstippen contactmomenten in ter verdieping en integratie van de inzichten uit de begeleidingsdag. Insteek zijn uitdagende situaties die jij beleeft. Zo ontstaat maatwerk. Je krijgt een beter beeld op thema’s en hoe je ze daadwerkelijk omzet in levensverrijkende houdingen die je leefwereld veranderen en verruimen. Je gaat leven vanuit kracht en verantwoordelijkheid.

Contactmomenten worden in het begin vastgelegd in samenspraak. Naarmate het traject vordert vinden ze plaats n.a.v. een concrete vraag of crisissituatie uit jou dagelijks leven. Om hier op in te spelen hanteert ik als begeleider een grote flexibiliteit. Ik reageer binnen 24 uur. Contact kan telefonisch, via Skype of face-to-face op een plek waar jij het prettig toeven vindt, b.v. een bos, park of langs het water. De intentie is om kort op de bal te spelen omdat de leer-kracht het grootst is op deze momenten van uitdaging of crisis.

Een begeleidingsdag op het einde van het traject.

De cliënt heeft nu het noodzakelijke fudament opgebouwd om heel wat “ballast” van zich af te kunnen gooien. Dit is een zeer intensieve dag die echter heel veel opluchting en verlichting geeft. Na deze dag heeft de cliënt de tools en de nodige ervaring om vanaf nu zelfstandig het geleerde in te zetten en conflictvrij(er) te leven.

Dit ontvang je:

 • Een begeleidingsdag bij aanvang op een stiltelocatie
  (9:00 – 21:00 u.)

 • Een begeleidingsdag op het einde op een stiltelocatie
  (9:00 – 21:00 u.)

 • Telkens met Lunch, diner en een overnachting in een gastvrije B&B

 • De benodigde contactmomenten ter integratie en verdieping

 • Telefonische bereikbaarheid voor mogelijke crisismomenten

 • Voor de duur van anderhalf jaar

 • Twee boeken : 1 boek voor iedereeen  en 1 boek specifiek vrouw/man